Luc Bollen

Over Work Align

Work Align, een toonaangevend marketingbureau gevestigd in het hart van Utrecht!

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van geavanceerde marketingfunnels en ondersteunen bedrijven op drie essentiële gebieden:

1. Brand Awareness
2. Thought Leadership
3. Lead Generation 

Bij Work Align richten we ons volledig op ons unieke scale-up programma. Dit programma is ontworpen om uw bedrijf efficiënt te laten groeien zonder dat u veel extra personeel hoeft aan te nemen. We gebruiken onze uitgebreide expertise om op maat gemaakte marketingfunnels te leveren die uw marketinginspanningen optimaliseren.

 

Achtergrond

Ik ben Luc, 26 jaar oud en de trotse oprichter van Work Align. Na het afronden van mijn studie Commerciële Economie heb ik een pre-master en master in Marketing Management in Tilburg behaald. Met meer dan 5 jaar ervaring in de marketingwereld, waarvan 4 jaar als digital marketeer bij MedHealth Communication, heb ik een grondige kennis van marketing ontwikkeld.

Bij MedHealth ontdekte ik enkele knelpunten die bedrijven tegenkomen tijdens hun groeifase. Dit inspireerde mij om een oplossing te vinden die bedrijven zou helpen efficiënt te groeien zonder de noodzaak om veel extra personeel aan te nemen. Zo ontstond het idee voor Work Align.

Dus voila, het idee voor Work Align was geboren. 

Work Align – Scale-Up program voor bedrijfsgroei

Partners

Radius
Client 2
Client 4
Renaisans
Client 5

Begin direct met Work ALign!

1000+ hoogopgeleide studenten staan op u te wachten.