shape_3.png
Influencer marketing 1

Stagiair nodig? Work Align verzorgt de werving en selectie van stagiaires

Stagiair nodig? Work Align biedt een uitgebreid platform voor bedrijven en studenten om met elkaar in contact te komen en de perfecte match te vinden.

 
Shape Lottie Animation 01

Eenvoudige en kosteneffectieve samenwerking

Bedrijven kunnen via Work Align gemakkelijk en betaalbaar met studenten in contact komen. Wij bieden ook een marketing stageprogramma aan dat verschillende marketing funnels implementeert tijdens de stageperiode.

Werving en selectie stagiaires

Voordelen van het uitbesteden van het werven

De voordelen van Work Align kunnen als volgt worden samengevat: 

Voordelen

Waarom kiezen voor werving en selectie bij Work Align?

Het doel van ons stageprogramma is niet alleen gericht op het werven van een student voor een stageplek, maar ook om studenten handvatten en begeleiding geven die nodig is om de stage succesvol af te ronden. 

De student kan verschillende tools gebruiken om onderzoek te doen. Zijn enquête kan bijvoorbeeld naar 250 miljoen e-mailadressen worden gestuurd.

U kunt gratis vacatures plaatsen op Work Align. Dit is een gratis dienst. 

Door mijn eigen stage-ervaring ben ik bekend met de uitdagingen die studenten tegenkomen bij het lopen van een stage. Voor hen is het een uitdaging dat stages niet adequaat worden begeleid door hun Hbo/Universiteit. Dit resulteert in meer begeleidingstijd voor uw organisatie. Wij geven deze begeleiding wel. 
 

Work Align is een all-in-one platform waarmee u de perfecte match kunt vinden. Met een intuïtieve gebruikersinterface en een monitoring tool is het beheren van het zoekproces nog nooit zo eenvoudig geweest.

Elke week ontvangt u een lijst met meer dan 10 kandidaten met hoge prioriteit die graag een stageplaats willen bemachtigen, compleet met hun contactgegevens en andere relevante informatie. Geen gedoe meer met het doorzoeken van talloze applicaties, wij regelen de aanwas.
 

Neem contact op!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op

Terug naar overzicht

Niet gevonden wat u zocht? Geen zorgen! ga terug naar het overzicht