Luc Bollen

Over Work Align

Ons verhaal begint met een geloof in de kracht van getalenteerde stagiaires en hun vermogen om bedrijven te helpen groeien en bloeien.

Onze getalenteerde stagiaires zijn de kern van ons team en ondersteunen bedrijven op drie belangrijke gebieden:

1. Brand Awareness
2. Thought Leadership
3. Lead Generation 

Bent u er klaar voor om samen met ons te werken aan een toekomst voor uw merk? Neem contact met mij op! 

Achtergrond

Ik ben Luc, 26 jaar oud en de trotse eigenaar van Work Align. Na mijn studie Commerciële Economie ben ik verder gegaan en heb ik een pre-master en een master in Marketing Management in Tilburg afgerond. Met 5+ jaren aan ervaring op zak, waarvan 4 jaar bij MedHealth Communication als digital marketeer, ben ik een echte Marketingkenner te noemen.

Bij MedHealth heb ik met een heleboel getalenteerde stagiaires mogen samenwerken. En eerlijk? Dat was een avontuur op zich! Ik ontdekte dat er enkele knelpunten waren – kleine hobbels op de weg die de ervaring voor stagiaires en bedrijven soms minder soepel maakten dan het zou kunnen zijn.

Dus voila, het idee voor Work Align was geboren. 🚀

Work Align – Van stagiaires naar strategische groeipartners

0
Studenten
0
Bedrijven waarmee wij samenwerken

Partners

Radius
Client 2
Client 4
Renaisans
Client 5

Begin direct met Work ALign!

1000+ hoogopgeleide studenten staan op u te wachten.